rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Download... sangat mudah..

Assalamualaikum...

Macam mana nak download dengan mudah ye..??

Sekarang semua orang nak percuma sahaja, xkira movie atau lagu....

Kalo nak download.. selalunya guna torrent.. tp torrent ni pon lambat juga kalo orang x seed kan..

Saya baru discover satu tempat utk search dan download dari file mediafire..

Mediafire adalah tempat download yang sangat popular kerana ia percuma dan pantas berbanding dengan rapidshare yang perlu dibayar...

Caranya....

1. pergi ke www.uvrx.com ...

2. Pilih mediafire di sebelah atas...

3. masukkan judul lagu atau movie...

4. jika ada lagu yang anda ingin kan...

5. tekan.. dan tunggu sehingga link mediafire menjadi biru..

6. Save link as.. atau guna internet download manager...

Apapun bukan semua lagu dan movie ada... tp kebanyakan nya ada.. Posting ini adalah untuk memudahkan anda download dan share apa yang saya tahu dalam dunia cyber yang serba mudah ini...

sekian... wassalam...

4 comments:

Gorgeous H said...

hye...
thnx ya for da info..
sungguh berguna.
Dpt akak gojes donlod lagu raya.
terima kasih.. :-)

Selamat Hari Raya..

Cronzx said...

giler ar beb tima kasih sebab tunjuk jalan terbaik! saya respect awak memang searcher yg terluas

shah_apiz said...

hehe.. ilmu perlu dikongsi..

abdullah abd wahab said...

http://harddiskpenuh.blogspot.com/

tumpang iklan...boley request...leh link ke sini pon bagus gak..