rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Pasukan B-23 Malaysia.. Terima kasih..

Assalamualaikum..

Pukul 6.20 minit petang aku dah ada kat depan tv... Ready untuk support Malaysia..

Akak pulak ajak main bowl n belanja KFC ptg tu gak.. aduishh.. tp tpaksa diri ini menolak sbb nak tgk sejarah Final Bola sepak Malaysia di sukan sea scra Live kat TV..

xsalah last malaysia masuk final 2001 tapi kalah kepada thailand.. Apa pun saya xmharap pun Malaysia menang takut kecewa sangat..


Start game.. biasalar permainan pun kucar kacir.. dan sikit je malaysia serang.. 2nd half pulak malaysia mmg awesome.. keeper vietnam perangai pun boleh tahan.. xlarat tp nak main.. macam orang mabuk nak drive kereta.. coach vietnam lak xnak tukar2.. rasa macam nak tumbuk mamat tu.. haha.. sabar2.

Dan minit ke 85... berakhirlah penantian gol... GOLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!.................. menjerit time tu.. hahaha.. puas kot tgok coach vietnam gelabah..

Secara terus terang perubahan yang sangat positive di bhgn defend.. Pujian harus diberi kepada Ketua pasukan Aidil Zafuan dan Muslim.. selalunya kita ni mmg lar lemah nak menanduk bola tp dah kurang masalah tu..
















The best coach Malaysia skrg K Rajagopal dan aku ley describe Arsene Wenger Malaysia.. terima kasih kerana anda mmg pandai mendidik pasukan bawah 23thn.. N Ayat dia yang last tu yg paling hebat.. "We deserve to win, we are better team in 2nd half n u can see the vietnam goalkeeper always delay the time, so u want to say that our team not deserve to win.." but i say because u are the "Raja" Mr.Rajagopal...

hehe.. semoga Malaysia mampu pergi lebih jauh dalam sukan bola sepak ni..

Wassalam,,

5 comments:

HaNiS SuE said...

ketua pasukan bkn aidil zafuan ke??huhu~~

shah_apiz said...

susah aku nak ingat nama kembar ni.. tp abg dia mmg awesome.. thankz hanis.

Momomalaya said...

hensem plak tu
hahahaha

shah_apiz said...

bila lelaki cakap lelaki hensem, aku rasa pelik dan semacam pula.. hahaha..

HaNiS SuE said...

hahah!!!ak sejak mtrix da igt name kmbr tu..huhu~~