rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Menang Bid Lelong Lumix 12mpx Rm400

Assalamualaikum..

Lumix 12mpx FS-15 antara digital kamera yang di kagumi ramai kerana mampu memberikan kualiti image dan video yang sangat baik.

Ini merupakan pengalaman pertama saya membeli barang secara on-line dan ia amat memerlukan kesabaran dan risiko yang tinggi.

Macam xpercaya dapat membeli kamera berharga rm700 dengan hanya rm400..Setelah memenangi bid di lelong.com, saya telah diberi account number bank dan nama pemegang account..

Baca doa dulu sebelum hantar duit, minta2 xkene tipu.. hehe.. bukan sikit rm400 ni..

Esoknya pukul 12tgh hari.. satu bungkusan telah diterima atas nama saya.. waaa.. leganya hati saya setelah dibuka ia bukannya batu atau hanya besi yang xley digunakan, ia adalah kamera LUMIX 12mpx FS-15.




Sebelum membeli apa jua barangan online.. haruslah kita mengenal pasti penjual terlebih dahulu.. jika anda meragui penjual itu, lebih baik hindarkan diri dari membeli...

"Bukan saya kata.. tapi semua orang kata"

***update picture quality (some pictures i took at Ts..)

Rating this camera...

7.5/10

Wassalam

4 comments:

tanpa nama said...

penah bid teleskop rm127.last2 minute ada sorg makhluk ni bid rm128.mmg sengal

shah_apiz said...

kalo menang hanya satu ringgit bid.. memang agak senang kene outbid.. jika saya, saya akan bid rm130, bila orang bid 128 dia akan auto bid kepada rm129 dan anda masih menang dalam bid itu..

fidz said...

wah shah..!! tererla kamu!impian kamu dah tercapai!
nanti leh saya pinjam tangkap gamba saye..wah3..

saJE je ye..

anepilepsy said...

owh~~ neyh camera yg aku nampak td tu..apsal xtest try kat ktorg..mesti gamba aku ngan men paling comel..haha :D