rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Report Report... Aduhai..

Report oh report..


Leteynya sem ni membuat report..

Letey bukan apa, sebab menulis panjang2 untuk introduction, discussion dan conclusion.

hampir 10 muka surat aku menulis tangan untuk setiap report.

Tapi yang xdifahami adalah kenapa report report ni x ditulis mgunakan komputer..

Microsoft telah mengkaji selama hampir 5 tahun demi mencipta satu software yang dinamakan MICROSOFT OFFICE yakni word..

Apa guna teknologi microsoft word 2007 yg sungguh canggih, user friendly dan dapat detect grammar yg salah jika kita tidak mggunakannya..

minggu ni aku ada 4 report nak kene hantar. haha.. bila salah tulis je.. kene lar buang kertas tu.

apa pun aku tetap bersyukur sbb dapat tenaga pengajar yg begitu ikhlas mendidik..

semoga hasil titik peluh ini akan diwarnai dengan Apple tambah (A+). amin..

(^^.)v

2 comments:

HaNiS SuE said...

korg kne buat report sume gune tulis tgn ker????sume lab report???kesiannyer...

1st impression said...

kunonya.
kami guna komputer.
dan excel utk kiraan dan graf yg lebey precise.
dan terutamanya tulisan akan buruk makin lama wat lab report.
lect tak sanggup nk tgk.
tulisan cam cakar ayam.
sakit jantung tgk.