rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

IDM... the best downloder..

salam..

emm.. aku nak bagi korang satu software yang amat baguz ni...

ni screenshot aku..


80KB persecond..
aku pernah cecah 1mb kat fac aku.. so mmg power lar untuk download...
ni link dia..
download

selamat download

7 comments:

kimilaren said...

Jerd..IDM x selamat la..ada few potential risk kepada security computer..aku dah pernah pakai dulu..lagipun tngk Ip address internet kau la..kadang2 pakai torrent pn laju..mcm kat cyberjaya ni..aku guna bittorrent..download cerita 1.4 gig dalam masa 20 minit jer sbb download rate dia mencecah 4mb/sec..

shah_apiz said...

ooo.. haha tempat ko mmg laju ar.. kat tempat aku ni mane nak dapat 4mb second.. plg baguz pun dlm 200kb n kt fac aku 1mb.. pakai bit torent selalunya lembap.. dpt plg tinggi dlm 30-40kb n torrent pon ada potential risk. act it depend mostly in what u download...

si kacak said...

hahah kesian aku tengok kelajuan internet di malaysia.

aku cuak nak balik malaysia setelah terbiasa dengan 10mbps!

kam! welkam back!

shah_apiz said...

haha.. mmg xdapat dipertikai lar kalo ko kata kat luar negara..

skrg stremyx tgh berlawan dengan pencabar baru.. w1max.. insyaAllah dalam beberapa tahun lagi.. ia akan bertambah lagi laju..

Kamarul said...

well..i wonder who is "si kacak"..haha..jerd..relax2, internet kita ok je kot..xde masalah so far..cuma lambat cepat jer..haha

si hebat said...

jerd asal kau poyo sangat taknak add aku msn?

kau cuak ke

shah_apiz said...

xsalah lagi.. semestinya jani bravo...